Листи ацетатні 82 мкм, 200*300мм, 25шт/упаковка
Доставка
Оплата
Опис
Ацетатні листи використовуються, в основному, для формування шоколадних фігур і декору. Використання плівки дозволить зробити ідеальну глянцеву поверхню шоколаду.
Ацетатна плівка легко відділяється від кондитерських виробів, не прилипає.
Можна використовувати як для формування шоколадних фігур, так і для шоколадних візерунків, прикрас з айсінгом.
Також ацетатні листи використовуються для транспортування тортів на далекі відстані, щоб забезпечити їм додаткову міцність.
Приклади застосування:
1 варіант
1. Розкласти ацетатний лист на рівній поверхні.
2. Нанести шоколад рівним шаром або лініями, товщина шару шоколаду повинна бути не більше 2 мм.
3. Поки шоколад не застиг, зробити необхідні насічки, фігури і надати форму за допомогою плівки.
4. Після застигання відокремити шоколад від плівки.
2 варіант:
1. Нанести на лист візерунок харчовою фарбою або темним шоколадом
2. Покрити зверху тонким шаром білого шоколаду
3. Почекати поки шоколад схопиться, але ще не застигне
4. Обернути лист з декором навколо торта, скріпити кінці скотчем
5. Дати повністю охолонути в холодильнику
6. Акуратно зняти плівку з готового шедевра!