Листи ацетатні 82 мкм, 400*450мм, 100шт/упаковка
Доставка
Оплата
Опис
Ацетатні листи використовуються, в основному, для формування шоколадних фігур і декору. Використання плівки дозволить домогтися вам ідеальної гляцевої поверхні шоколаду.
Ацетатна плівка легко відділяється від кондитерських виробів, не прилипає.
Можна використовувати як для формування шоколадних фігур, так і для шоколадних візерунків, прикрас з айсінгу.
Також ацетатні листи використовуються для транспортування тортів на далекі відстані, щоб забезпечити їм додаткову міцність.
Приклади застосування:
1 варіант
1. Розкласти ацетатний лист на рівній поверхні.
2. Нанести шоколад рівним шаром або лініями, товщина шару шоколаду повинна бути не більше 2 мм.
3. Поки шоколад не застиг, зробити необхідні насічки, фігури і надати форму за допомогою плівки.
4. Після застигання відокремити шоколад від плівки.
2 варіант:
1. Нанести на лист візерунок харчовою фарбою або темним шоколадом, дати висохнути.
2. Покрити зверху тонким шаром білого шоколаду.
3. Почекати поки шоколад схопиться, але ще не застигне.
4. Обернути лист з декором навколо торта, скріпити кінці скотчем.
5. Дати повністю охолонути в холодильнику.
6. Акуратно зняти плівку з готового шедевра!